Narodne revolucije 60/a, Banatsko Novo Selo coronabns@gmail.com
PVC vrtno crijevo

PVC vrtno crijevo

Bez obzira zalijevate li svoj travnjak ili vrt ili punite bazen, zadovoljite svoje potrebe za zalijevanjem i navodnjavanjem pouzdanim vrtnim crijevom.

Bez obzira zalijevate li svoj travnjak ili vrt ili punite bazen, zadovoljite svoje potrebe za zalijevanjem i navodnjavanjem pouzdanim vrtnim crijevom. Imamo veliki izbor crijeva za vodu i crijeva za natapanje, uključujući sav pribor koji vam je potreban kao što su koluti za crijeva za travnjak i vrt, kolica, prskalice za travnjak, spojnice za vrtna crijeva, konektori za vrtna crijeva, držači i postolja. Dolazeći u raznim vrstama, duljinama, unutarnjem promjeru, materijalima i bojama, naš izbor proizvoda zadovoljava vaše potrebe za zalijevanjem.


Vrtno crijevo od PVC-a zasigurno će postati nezaobilazna komponenta tijekom njege travnjaka, rada u dvorištu, uređenja okoliša, čišćenja i vrtlarskih poslova.


Najbolje vrtno crijevo izrađeno je od fleksibilnog PVC-a i dovoljno je lagano za jednostavno rukovanje. Kada se crijevo ne koristi, prikladno se namota za jednostavno skladištenje koje štedi prostor unatoč svojoj duljini.


Crijevo za vodu je dovoljno čvrsto da izdrži strogost korištenja na neravnom terenu, dok je dovoljno fleksibilno za jednostavnu navigaciju oko svih prepreka koje postoje na vašem dvorištu ili travnjaku.


Dodavanjem konektora, pištolja za prskanje i lijepog pakiranja kartica, izgleda ljepše i praktičnije za korištenje.